---Emilio's Nachtwinkel--- (1ste & 2de graad LO)

Emilio is de laatste die overblijft van een familie van circusartiesten, muzikanten en tovenaars.  Ooit was zijn familie beroemd maar na jaren van succes begon de belangstelling voor het circus langzaam uit te doven.
Terwijl zijn familieleden een voor een het circusleven verlieten, was Emilio vastbesloten om de erfenis van zijn familie in ere te houden en opende hij een nachtwinkel die hij omtoverde tot een schatkamer van bizarre objecten.
Emilio’s nachtwinkel is anders dan alle andere en klanten vinden er niet alleen rare dingen, maar ze kunnen er ook kennismaken met een vleugje magie en verwondering. 
Soms geeft Emilio zelfs kleine, betoverende voorstellingen in de winkel.  En als hij begint te vertellen over zijn familie, gebeuren er wonderlijke dingen … want alles in Emilio’s nachtwinkel heeft een geheim.
 
"Emilio's Nachtwinkel" is een hartverwarmend en humoristisch theaterstuk dat de kracht van traditie, de magie van het ongewone en de verbinding tussen generaties verkent.
Het neemt het publiek mee op een betoverende reis vol verwondering en laat hen geloven dat magie overal te vinden is, zelfs in een ogenschijnlijk gewone nachtwinkel.

Beschikbaar vanaf januari 2025
Doelgroep: 
1ste en 2de graad LO
Duur: 
50 minuten
Max: 
120 leerlingen + leerkrachten

Fotoalbum

Salibonani
Emilio's nachtwinkel
salibonani